La Fox


EDITIE 2019

Circuit 18 (18,2 km ,125m D+)


Familiecursus en beginners, op korte afstand met een prachtige variëteit qua landschappen en technische benadering van mountainbiken, met passages door het fort van Emines

Hoogteverschil overzicht :
Circuit 22 (21,5 km, 170m D+)


Familly en voor beginners, op korte afstand met een mooie variëteit qua landschappen en technische benadering van mountainbike, met passages door het fort van Emines en wijngaarden van de entiteit.

Hoogteverschil overzicht :Circuit 35 (36,1 km, 440m D+)


Nieuwe route toegankelijk voor beginners van mountainbiken, met passages door het fort van Emines en wijngaarden van de entiteit.

Hoogteverschil overzicht :Circuit 40 (42,3 km, 495m D+)


Toegankelijke route voor mountainbikeliefhebbers over een langere afstand met een lichte daling, met passages door het fort van Emines en wijngaarden van de entiteit.

Hoogteverschil overzicht :Circuit 45 (44,7 km, 800m D+)


Nieuwe parcours bij uitstek voor fietsers die gewend zijn aan wandelen of andere manieren om nieuwe sensaties te ontdekken. Waar circuit met een verleidelijk profiel voor avonturiers op zoek naar sensatie van de Marche-les-Dames, met passages door het fort van Emines

Hoogteverschil overzicht :Circuit 60 ( 60,2 km, 1000m D+)


De 60 km zal voldoen aan de verwachtingen van echte Bikers. Waar circuit met een verleidelijk profiel voor avonturiers op zoek naar sensatie van de Walk-the-Ladies, een omweg waard, zonder de passages van het fort van Emines en de wijngaarden van de entiteit van La Bruyère te vergeten.

Hoogteverschil overzicht :